Merken

Onze merken

Hyundai - Opel - Suzuki

Met Hyundai, Opel en Suzuki biedt Autogroep Mullens u nieuwe en tweedehandswagens aan van bekende merken die staan voor kwaliteit, rijcomfort en betrouwbaarheid. Bij ons bent u zeker van:

  • een persoonlijke aanpak
  • professioneel advies
  • een correcte overnameprijs voor uw huidige wagen
  • een uitstekende klantenservice
  • een uitgebreid assistentieplan
  • een totaalaanbod inclusief garantie, verzekering én financiering
  • snelle en onberispelijke herstellingen in onze eigen carrosserieafdeling

Opel, Duitse degelijkheid

De Duitse autofabrikant Opel produceert al meer dan honderd jaar auto’s die zich onderscheiden door hun rijcomfort, wegligging en veiligheid. Het merkt hecht veel belang aan innovatie en investeert veel tijd en geld in research en development. Het doel? Uw dagelijkse mobiliteit vergemakkelijken en autorijden zo aangenaam mogelijk maken. 

• Service en verkoop: Mullens Halen

Suzuki, ecologisch rijplezier

Suzuki is vooral bekend om zijn kleine, zuinige stadswagens die ecologisch rijden koppelen aan rijplezier. Deze wagens beantwoorden helemaal aan de hedendaagse mobiliteitsuitdagingen van de stad. Maar ook voor de liefhebbers van meer robuuste wagens heeft Suzuki het perfecte model in zijn assortiment. Koopt u een Suzuki? Dan krijgt u niet alleen een wagen, maar ook een passionele belevenis.

Klein maar dapper

Sinds jaar en dag staat Suzuki bekend om zijn kleine, zuinige wagens die een plezier zijn om mee te rijden. Wat begon met de pionierwagen Suzulight is geëvolueerd naar trendy wagens zoals de Celerio, de Ignis, de Swift en de Swift Sport. Auto’s met een onmiskenbaar Europese look & feel.

Suzuki goes 4*4

Suzuki staat voor meer dan kleine stadswagens. Al in 1970 rolde de eerste Suzuki Jimny, een 4x4, van de band. Ondertussen scheren wagens zoals de Vitara, de S-Cross en nog steeds de Jimny hoge toppen in het 4x4-segment.

Producten aanleveren die een absolute meerwaarde betekenen voor de consument, dat stelt Suzuki Motor Corporation voorop. Daarbij beseft men  maar al te goed dat die meerwaarde voortdurend evolueert, afhankelijk van tijd, plaats én persoon.

Suzuki wil de mensen een betere ‘way of life’ aanbieden. In tijden waarin de zoektocht naar een parkeerplaats soms langer duurt dan de parkeertijd zelf, beantwoorden de kleine stadswagens van Suzuki dan ook perfect aan de noden van de markt. Ecologie wint steeds meer aan belang en ook op dat vlak scoren de wagens van Suzuki boven het gemiddelde.
Een Suzuki is niet alleen een wagen, het is een passionele belevenis, ‘a way of life’.

Het milieu voorop

De keuze van Suzuki om zich te specialiseren in compacte voertuigen is geen toeval. Suzuki heeft  altijd gestreefd naar een evenwicht tussen mens en milieu. Met minder gewicht en zuinige motoren wil Suzuki het milieu zo weinig mogelijk belasten en zo spaarzaam mogelijk omspringen met fossiele brandstoffen en gelimiteerde grondstoffen.  

• Service en verkoop: Mullens Halen & Mullens Leuven 

Hyundai, innovatieve kwaliteit

Het Zuid-Koreaanse Hyundai is de op drie na grootste autofabrikant ter wereld. 

Goed om weten dat in een wereld vol beperkingen er toch nog iets onbeperkt is. Op zoek naar onbeperkte gemoedsrust? U krijgt het standaard bij uw Hyundai. Allereerst omdat die is gebouwd conform de hoogste kwaliteitsnormen. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan bieden wij een garantie die net zo goed is als uw Hyundai:

  • 5 jaar waarborg zonder kilometerbeperking
  • Hyundai Assistance (bij pech en ongeval)
  • 5 jaar gratis "Health Check"

Ook al rijdt u naar de maan en terug de waarborg* dekt de defecten die het gevolg zijn van product of fabricage fouten.

De waarborg* is geldig in de landen van de EU en in de vrije Europese marktzone. Hyundai stelt deze unieke waarborg van 5 jaar zonder kilometerbeperking voor sinds 2010 voor alle nieuwe wagens verkocht in Europa door het officiële Hyundai net (verschillen zijn mogelijk volgens het land en het model).

De Hyundai 5 jaar waarborg zonder kilometerbeperking is recentelijk gewijzigd. Afhankelijk van de productiedatum, bestel‐ en opslagtijd kan het voertuig onder de oude garantiebepalingen vallen, zoals vastgelegd in de algemene voorwaarden van het Service boekje. Zie voor gedetailleerde voorwaarden het Service boekje of raadpleeg uw Erkend Hyundai Dealer.• Service en verkoop: Mullens Diest & Mullens Leuven

Honda Servicepoint


Naast concessiehouder voor Hyundai, Opel en Suzuki zijn wij een erkend Honda-servicepunt. Hebt u een auto van dit merk? 
Dan verwelkomen wij u graag in onze vestiging in Diest.

• Service: Mullens Diest

Contact

Wilt u meer weten over Autogroep Mullens? Wilt u een auto kopen en genieten van een uitgebreide service?
Neem dan gerust contact op of kom langs in een van onze vestigingen in Diest, Halen of Leuven.

 

Mullens Diest 

Mullens Halen

Mullens Halen

Mullens Leuven