Tweedehands

Uw tweedehandswagen kopen met garantie

Als u in een tweedehandswagen investeert, wilt u er zeker van zijn dat u kwaliteit krijgt voor uw geld. Bij Autogroep Mullens kunnen we u die zekerheid bieden. De tweedehandswagens die we verkopen in onze vestigingen in Halen, Diest of Leuven worden op honderd punten gecontroleerd. Onze garantiesystemen zijn bovendien contractueel bepaald. 

 

Eén jaar bijstand inbegrepen

U krijgt van ons minimaal één jaar bijstand en uitgebreide ondersteuning bij autopech in binnen- en buitenland. Hebt u een probleem met uw wagen? Dan kunt u ons 24/7 bereiken. Kortom: als u bij Autogroep Mullens uw tweedehandswagen koopt, rijdt u naar buiten met een betrouwbare wagen die aan al uw verwachtingen voldoet!

 

Opel Certified Used Cars

Al onze tweedehandswagens koppelen kwaliteit aan rijcomfort. Voor jonge tweedehandswagens van Opel werken we samen met Opel Certified Used Cars. Deze wagens zijn zo goed als nieuw en komen met een kwaliteitsgarantie van twaalf tot vierentwintig maanden. Als u kiest voor een Opel Certified Used Car, krijgt u dus een wagen waaraan u – net zoals aan onze andere tweedehandswagens – jarenlang plezier beleeft. 

Hebt u interesse om een tweedehandswagen te kopen?

Neem dan contact met ons op of kom langs in een van onze vestigingen in Halen, Diest of Leuven.Bekijk hier alvast ons aanbod:

Tweedehandswagens Diest

Tweedehandswagens Halen

Tweedehandswagens Leuven

Comments