Nieuws

GERMAN DAYS

Van zaterdag 20 oktober 2018 tot en met woensdag 31 oktober 2018 pakken we graag uit met de German Days. Gedurende deze periode kunt u genieten van een aantrekkelijke overnamepremie tot wel € 2.500 voor alles wat rijdt of rolt. Denk maar aan een krom fietswiel, een oude kinderbuggy of een gescheurde tennisbal ... Maak dus plaats in uw garage voor een Duitse klasse op wielen. Daarenboven krijgt u bij de aankoop van een nieuwe Opel wagen € 250 aan gratis accessoires.

Welke Opel u ook kiest, u kan er straks voordelig mee naar huis rijden... Als u eerst met iets anders komt binnenrijden of –rollen.

En dat kan u momenteel doen in alle gemoedsrust want ook op uw Opel Verzekering krijgt u tijdens de German Days een mooi voordeel : tot 10% korting.

Bezoek onze Opel garage in Halen voor meer informatie.

OPEL ZAL TEGEN 2020 ACHT TOTAAL NIEUWE OF VERNIEUWDE MODELLEN LANCEREN!

Opel zal tegen 2020 acht totaal nieuwe of vernieuwde modellen lanceren

 

  • Sterkere klantgerichtheid en dealerprestaties
  • Focus op groot volume en snelgroeiende segmenten met drie belangrijke lanceringen in 2020: gloednieuwe Corsa en opvolgers van Vivaro en Mokka X
  • Naleving CO2-norm verzekerd door de modernste technologie: vier elektrische voertuigen tegen eind 2020; 100 procent elektrificatie tegen 2024; verdere verbetering van de verbrandingsmotoren

 

Opel gaat door met de uitvoering van de PACE!-strategie om de behoeften van de klant te vervullen en te voldoen aan de drastische Europese CO2-normen die in 2020 van kracht worden. Het toekomstige gamma garandeert een duurzame en succesvolle toekomst voor zowel het bedrijf als het dealernetwerk. Tussen begin 2019 en eind 2020 zal Opel acht totaal nieuwe of vernieuwde modellen op de markt brengen, waarbij vooral op grote volumes en winstgevende segmenten wordt ingezet. Tegen die tijd zal Opel een van de nieuwste gamma's aanbieden van alle volumefabrikanten.

Inhoud syndiceren