HALEN - CARROSSERIE

Carrosserie Mullens: een erkend carrosseriebedrijf met een persoonlijke aanpak

Het laatste waar u behoefte aan hebt als uw wagen schade opgelopen heeft, is veel gedoe om die schade te laten herstellen. En dat begrijpen we bij Carrosserie Mullens heel goed. Daarom is onze service erop gericht om u vanaf het eerste moment te ontzorgen. Zodra u contact met ons opneemt, leggen we een afspraak vast voor de herstelling van uw wagen in ons atelier in Halen. Als u dat wenst, staat er een gratis vervangwagen voor u klaar. Zo heeft de schade aan uw wagen nauwelijks invloed op uw mobiliteit en hoeft u uw agenda niet helemaal om te gooien.

 

Piekfijne en vlotte herstelling

Onze carrosserieafdeling is door de meeste verzekeringsmaatschappijen erkend als een officiële hersteller. U bent dus zeker van een kwaliteitsvolle herstelling met originele onderdelen die uitgevoerd is volgens de strenge normen van de verzekeringsmaatschappijen. Ons ervaren team, onze innoverende hersteltechnieken en onze goed uitgeruste werkplaats zijn uw garantie op een piekfijne en vlotte herstelling.  

 

Transparante aanpak

Bij Carrosserie Mullens kiezen we voluit voor een transparante en persoonlijke aanpak. Komt u bij ons langs om uw wagen te laten herstellen? Dan ontvangt een vaste contactpersoon u met een glimlach. Hij of zij neemt digitale foto’s van uw wagen en maakt een geautomatiseerd Winformex-bestek op. U krijgt toelichting bij de offerte en herstelling. Als u dat wenst, nemen we de administratieve opvolging van u over.

 

Onze troeven

  • snelle en efficiënte service
  • persoonlijke en transparante aanpak
  • gratis vervangwagen
  • ervaren team
  • moderne werkplaats
  • originele onderdelen

Contact

Wilt u zorgeloos en snel de schade aan uw wagen laten herstellen? Neem dan contact op of spring eens binnen in onze carrosserieafdeling in Halen.