New i20, nieuwe vormgeving en bijzonder gesofisticeerd!

Een nieuwe vormgeving en bijzonder gesofisticeerd!

De New i20 die trots met een nieuw, gedurfd design uitpakt waardoor hij snediger oogt,
belichaamt de zinnelijke sportiviteit die kenmerkend is voor de nieuwste generatie auto's van Hyundai. Met zijn ruime aanbod vooruitstrevende veiligheidsuitrustingen is hij niet alleen slimmer en veiliger, maar biedt hij ook gesofisticeerde technologieën en een naadloze connectiviteit.

De voorzijde onderscheidt zich nu door de vrijmoedig vormgegeven bumper en door het voor Hyundai kenmerkende radiatorrooster, de Cascading Grille. De mistlampen hebben op hun beurt een ander ontwerp gekregen en zijn nu ingebouwd naast de gespierde luchtinlaten die de aerodynamische efficiëntie nog verhogen.

Zoek je favorieten kleurenmix!

Combineer kleuren zodat de New i20 je persoonlijke stijl weerspiegelt. Beschikbaar in een opvallend tweekleurig dak en in een van de 10 koetswerkkleuren. Ontdek hier enkele van de mogelijkheden.

Naadloze connectiviteit

De New i20 biedt een naadloze connectiviteit. Het nieuwe 7" aanraakscherm Display Audio geeft met behulp van Apple CarPlay™ en Smart Device integration de inhoud van de gebruiker zijn smartphone weer. Een ingebouwd navigatiesysteem van 7"met die kenmerken is eveneens beschikbaar.

Forward Collision-Avoidance Assist (FCA)

Het FCA-systeem dat de weg voor de auto met een radar en een camera in het oog houdt, bedient automatisch de remmen wanneer het opmerkt dat de voorligger plots remt. Eerst waarschuwt het de bestuurder met een visueel en hoorbaar signaal en vervolgens regelt het de remkracht in overeenstemming met het botsgevaar. Indien nodig wordt de maximale remkracht opgewekt om een botsing te vermijden. Het systeem wordt bij een snelheid van 10 km/u of meer geactiveerd zodra een voorligger opgemerkt wordt.

Bron: hyundai.be
Comments