DE GLOEDNIEUWE HYUNDAI KONA ELECTRIC - VANAF JANUARI IN ONZE SHOWROOM

DE GLOEINIEUWE HYUNDAI KONA ELECTRIC

Interesse in dé elektrische SUV met groots rijbereik ?

Wees als eerste op de hoogte van de beschikbaarheid van de KONA electric voor de Belgische markt.

U weet meer over een uitzonderlijke SUV:

  • Met de KONA EV kan u + 480 km reizen zonder vervuilende emissies
  • U geniet van trajecten in een ongeloofwaardige stilte
  • Hij kan zeer snel opladen. Op een geschikte terminal, in 54 min
  • Hij geeft je toegang tot de nieuwste technologieën: de head-up display of het draadloos opladen van je smartphone via inductie.

You drive it. You electrify it.

De veelzijdige nieuwe KONA Electric biedt veel rijplezier en is de eerste volledig elektrische compacte SUV in Europa.
Deze baanbrekende nieuwkomer combineert een indrukwekkende elektrische actieradius met een gedurfde en
ruime SUV-stijl - zonder toegevingen.

Gedurfd design

Met zijn precies vormgegeven lijnen en zijn stijlvolle trekken is de gloednieuwe KONA Electric expressief
vanuit alle gezichtshoeken.

Ervaar het beste van beide werelden.

De KONA Electric combineert ruimte en in het oog springend design met een uitzonderlijke elektrische actieradius
tot 482 km, zodat hij je het beste van de twee biedt - zonder toegevingen.

Flexibel opladen

Thuis 's nachts opladen of bijladen aan een snellaadstation onderweg. De Kona Electric is uitgerust met een uitgebreid aantal aan laadopties. Zijn lithium-ionpolymeerbatterijpakket is minder geheugengevoelig, wordt efficiënt op- en
ontladen en biedt een uitstekend maximaal vermogen.

Jij bepaalt zijn stijl.

Pas je gloednieuwe KONA Electric aan om je persoonlijke stijl uit te drukken. Hij is verkrijgbaar met een in het oog springend tweekleurig dak
en je kunt 7 exterieurkleuren combineren met 3 dakkleuren, voor in totaal 21 combinaties.

Head-up-display (HUD)

Met een uitstekende helderheid en dus optimale leesbaarheid helpt ons nieuw head-up-display je veilig door het verkeer.
Het display projecteert belangrijke informatie zoals de snelheid, navigatieaanwijzingen en veiligheidswaarschuwingen van de hulpsystemen precies in je blikveld.

Elektrisch rijden. In stijl.
Het gedurfde koetswerkdesign springt in het oog met gespierde, zorgvuldig gecreëerde vormen, elegante led-lichten en unieke details die het sterke SUV-DNA van Hyundai beklemtonen.
Een en al rijplezier

Niemand heeft ooit beweerd dat elektrisch rijden saai hoefde te zijn. Met zijn bliksemsnelle respons dankzij de volledig elektrische aandrijflijn met een onmiddellijk beschikbaar koppel van 395 Nm, accelereert deze sportieve SUV in de versie van 64 kWh van 0 tot 100 km/u in amper 7,6 seconden. Je kan de gewenste actieradius kiezen uit twee batterijversies: de versie van 39,2 kWh met een actieradius tot 312 km volgens de WLTP-cyclus (345 km na omzetting naar NEDC) en de versie van 64 kWh, met een actieradius tot 482 km volgens de WLTP-cyclus (546 km na omzetting naar NEDC) per laadbeurt.

Elektrische voertuigtechnologie

De nauwkeurig uitgezochte onderdelen van de elektrische aandrijving werden ontwikkeld om uitstekende rijeigenschappen te combineren met een praktisch rijbereik voor dagelijks gebruik. Het volledig nieuwe platform van de Kona maakt een plaatsbesparende integratie van de batterijpakketten mogelijk zonder toegevingen inzake het ruimteaanbod.

Rijgeluid

Elektrische voertuigen zijn bliksemsnel en muisstil.
Dat is fantastisch, behalve voor voetgangers die gewoon zijn aan het geluid van verbrandingsmotoren en uw auto niet horen aankomen.
Daarom is de KONA Electric uitgerust met een melodisch rijgeluid
voor een verhoogde veiligheid voor voetgangers, blinden, fietsers en huisdieren.

Er zijn talrijke mogelijkheden om je KONA Electric op te laden

Laadkabel voor thuis

De KONA Electric is uitgerust met een laadkabel met interne besturingsdoos, die u kunt aansluiten op een normaal stopcontact. Laadtijd: 19 u voor de batterij van 39kWh/31 u voor 64 kWh*

Laadkabel voor AC-laadstations

De laadkabel verbindt de KONA Electric met openbare AC-laadpunten. Deze kabel kan ook gebruikt worden om op te laden via een wallbox thuis. Naargelang uw dienstverlener kunnen openbare AC-laders verschillende vermogens hebben.

Thuislaadstation

Veel bestuurders van elektrische voertuigen kiezen ervoor om thuis aan de muur een laadpunt te laten installeren voor snellere laadtijden dan bij een normaal huishoudelijk stopcontact. Deze units zijn voorzien van zekeringen die onafhankelijk zijn van het thuisnetwerk. Laadtijd bij 7,2 kW: 6:10 u voor batterij van 39 kWh / 9:35 u voor 64 kWh)*

Snel laden

Voor een zo kort mogelijke laadtijd kan de KONA Electric opgeladen worden via DC-snellaadstations. Laadtijd aan 100 kW-station: 54 minuten om de batterij tot 80% op te laden voor beide beschikbare aandrijflijnen. Laadtijd bij 50 kW (80%): 57 min voor batterij van 39 kWh/75 min voor 64 kWh)*

Ruim en praktisch

De gloednieuwe KONA Electric weet zich feilloos aan te passen aan uw behoeften en uw drukke leven. Hij biedt heel wat ruimte, zowel voor passagiers als voor bagage - daartoe beschikt hij over een ruime koffer van 332 liter. Hoe je ook op ontdekkingstocht wil, de gloednieuwe KONA Electric geeft je de naadloze connectiviteit die je verwacht. Bovendien is hij ook uitgerust met vernieuwende technologieën die je het leven makkelijker maken. Het premium KRELL-geluidssysteem biedt een schitterende geluidskwaliteit en laat je rocken in stijl.
Bron: https://www.hyundai.be/nl/model/all-new-kona-electric/